FOTO | Eigen bus voor FC Twente-fans uit Tilligte, Lattrop en Breklenkamp

( 3 reacties)
FOTO | Eigen bus voor FC Twente-fans uit Tilligte, Lattrop en Breklenkamp

FC Twente-supporters uit Tilligte, Lattrop en Breklenkamp hebben sinds dit jaar een eigen FC Twente-bus. De stichting Noaberbus presenteert het nieuwe voertuig komende zondag, dat meldt TC Tubantia.

De kleine groep fanatieke FC Twente-fans uit de drie buurdorpen hebben het al sinds 2017 over een eigen bus. Uiteindelijk werd er een goed onderhouden dubbeldekker gevonden in Duitsland, die in het voorjaar van 2018 naar Lattrop is overgebracht.

Na tien maanden klussen door een groep vrijwilligers is de bus nu klaar voor gebruik. Deze week is de bus getoond aan de selectie. "Bij die gelegenheid gaf Brama de trotse aanhangers van zijn club het grootste compliment met zijn vaststelling dat hun bus bijna nog mooier is dan de officiële spelersbus van FC Twente", aldus TC Tubantia.

De nieuwe bus wordt zondagmiddag om 13.30 uur gepresenteerd bij café Haamberg in Tilligte. De supporters uit Lattrop worden om 13.00 uur vanaf Gasterij De Smid naar Tilligte gebracht. Aansluitend is het de bedoeling om de wedstrijd tussen MVV Maastricht en FC Twente te kijken, maar dat duel is alleen via het schakelkanaal van FOX Sports te zien.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Jan 2019 om 18:31
  mooie bus
 • 12 Jan 2019 om 15:25
  • Quote van 12 Jan 2019 om 15:20
   Om welke supportersvereniging gaat dit?
  FC Twente-Denekamp
 • 12 Jan 2019 om 15:20
  Om welke supportersvereniging gaat dit?