Gemeente Enschede: ''Heracles heeft niet zoveel recht van spreken'' 'Voordeel' voor FC Twente in degradatiestrijd: ''Heeft een bonuspunt'' Vertrekt Bijen transfervrij? ''Dan ga je daar wel over nadenken'' VIDEO | Samenvatting: FC Twente geeft zege uit handen tegen FC Utrecht Drommel blijft rustig: ''Ons optreden hier geeft moed en vertrouwen''

Verplaatsperiode voor seizoenkaarthouders gaat van start

( 0 reacties)
Verplaatsperiode voor seizoenkaarthouders gaat van start

De verlengperiode voor huidige seizoenkaarthouders is voorbij. Om 11.00 uur start FC Twente met de verplaatsperiode voor de trouwe supporters van FC Twente, die beschikken over een jaarkaart.

Seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen hebben dan de mogelijkheid om een nieuw plekje in het stadion uit te zoeken. Maandag 20 mei start de verkoop aan supporters die zich ingeschreven hebben middels het aanvraagformulier. Wanneer je geen seizoenkaart hebt en er volgend seizoen bij wil zijn, dan is inschrijving via deze link mogelijk tot en met 15 mei. 

De Enschedese club liet gisteren al weten dat meer dan 17.500 supporters er ook volgend seizoen weer bijzijn en hun seizoenkaart verlengden. Het aantal supporters op de wachtlijst bedraagt inmiddels 1.800.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!