Nkufo: ''Ik had het gevoel dat hij mij de bal niet wilde geven'' Tal van clubs scharen zich achter Ajax en willen seizoen zien stoppen Brama 'schittert' in video van MST: ''Jij kunt levens redden'' ''Voor Feyenoord, PSV en FC Twente loopt bedrag in de miljoenen'' Derksen reëel: ''Denk dat we deze competitie kunnen vergeten''

FOTO | FC Twente-supporters slepen omgewaaide boom van de weg

0
FOTO | FC Twente-supporters slepen omgewaaide boom van de weg

Een groep FC Twente-supporters heeft zondagmiddag een lange file voorkomen. De fans van de supportersverenigingen uit Haaksbergen en Goor staken de handen uit de mouwen om een omgewaaide boom van de weg te slepen.

Na de verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht zagen de FC Twente-supporters een boom op de afrit liggen, waardoor zij en vele automobilisten hun weg niet konden vervolgen. "De brandweer was al wel opgeroepen, maar die hadden wel meer te doen met dit weer", laat supporter Maarten weten aan RTV Oost.

De FC Twente-supporters besloten daarom zelf in actie te komen. "Binnen een mum van tijd was de hele bus leeg. We waren met een stuk of zestig man. Binnen een kwartier hadden we de boom opgeruimd", aldus Maarten. Na de actie konden alle automobilisten weer doorrijden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›