FC Twente maakt nieuwe tussenstand seizoenkaartverkoop bekend

2
FC Twente maakt nieuwe tussenstand seizoenkaartverkoop bekend

FC Twente is vandaag begonnen met de verkoop van seizoenkaarten aan supporters die zich hebben ingeschreven op de wachtlijst. Vanaf vanmorgen 09.00 uur konden zij een seizoenkaart aanschaffen.

Supporters van FC Twente met een seizoenkaart hadden tot vorige week de kans om hun eigen plekje in het stadion vast te houden. Morgen start om 09.00 uur de vrije verkoop en heeft iedereen de kans om een seizoenkaart te kopen.

Bij het bestellen van de seizoenkaart of Premium Seats kan gebruik worden gemaakt van drie opties, namelijk geen tegemoetkoming, tegemoetkoming door middel van tegoed op Vestekaart of tegemoetkoming door middel van korting op seizoenkaart/Premium Seat voor seizoen 2021/2022. 

Update: FC Twente heeft laten weten dat de 'seizoenkaartteller' inmiddels op 18.259 staat. Inmiddels is vanmorgen om 09:00 uur ook de vrije verkoop gestart. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Jul 2020 om 18:37
    Gewoon weer volle back; anders geen sfeer; we zitten in de buitenlucht; alles waait weg; wanneer gaan we weer normaal doen
  • 14 Jul 2020 om 10:30
    Ikzeg. Super om te horen dat er in deze moeilijke tijden toch nog veel seizoen kaarten aan de man zijn gebracht. En natuurlijk de vrouw zijn gebracht.
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›