Dineren in De Grolsch Veste: ''Dit smaakt naar meer''

0
Dineren in De Grolsch Veste: ''Dit smaakt naar meer''

De Grolsch Veste was vrijdag en zaterdag eindelijk weer open voor publiek: 150 Tukkers mochten genieten van een viergangendiner langs het veld.

Keukencoördinator Danny Lubbers legt in gesprek met TC Tubantia uit hoe het idee is ontstaan. ''Vanuit de club is ons onlangs gevraagd: bedenk een creatieve invulling. Daar is dit uitgekomen: dineren langs het veld. Het is wel lastig met plannen. Je bent erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Als het regent, als het waait of als het koud is, dan gaat dat niet.''

Dertig tafels staan aan de rand van het veld en het eten wordt geserveerd vanuit de spelerstunnel. De gasten hebben tachtig euro per persoon betaald om aanwezig te mogen zijn. ''We bieden een hele avond gezelligheid'', zegt eventmanager Renske Hengeveld. ''Eerst een amuse, die we bovenop een voetbal hebben geserveerd, vervolgens het voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht.''

Het is niet zo dat er langs de lijn alleen maar gezeten wordt. ''Daarna is er een rondleiding door het stadion voor wie dat wil. En dan is er nog een dessert en tijd voor koffie. De avond duurt tot ongeveer 23.00 uur.'' Deze zomer waren er twee diner-avonden, maar wellicht komt het concept in de toekomst terug. ''Dit smaakt naar meer.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›