Toch vrije verkoop voor oefenduel tussen FC Twente en Fortuna Sittard

0
Toch vrije verkoop voor oefenduel tussen FC Twente en Fortuna Sittard

FC Twente speelt maandagavond de eerste oefenwedstrijd waarbij publiek gedeeltelijk welkom is. In De Grolsch Veste is Fortuna Sittard dan om 18.45 uur de tegenstander.

In eerste instantie mochten alleen seizoenkaarthouders aanwezig zijn bij het treffen, maar FC Twente maakte vandaag bekend dat het vanaf donderdag ook mogelijk zonder seizoenkaart een ticket te kopen voor deze wedstrijd.

Er zijn ongeveer 8.000 kaarten beschikbaar. De verkoop aan de overige groepen seizoenkaart- en Premium Seat-houders (aangemerkt als 2 en 3) begint nu woensdag 5 augustus 09.00 uur. In eerste instantie zou deze vrijdagochtend beginnen. Sinds afgelopen maandag kon het eerste deel van de seizoenkaarthouders en Premium Seathouders een kaart kopen.

Om de wedstrijden te kunnen organiseren met de coronamaatregelen maakt FC Twente flinke extra operationele kosten. Om de kosten voor deze extra wedstrijden enigszins te kunnen dekken, is de club genoodzaakt entree te heffen. De prijs bedraagt voor de supporterstribunes en de Diekmantribune tien euro. Zowel de cateringkiosken als de toiletten zijn geopend, met inachtneming van de coronamaatregelen.

Toegangskaarten worden op naam geregistreerd en het is niet toegestaan om een toegangskaart over te dragen aan iemand anders. Het is niet toegestaan om in een ander vak, rij of stoelnummer plaats te nemen dan aangegeven op de toegangskaart. Er is geen verkoop op de wedstrijddag bij de SSU. De wedstrijd tussen FC Twente en Fortuna Sittard wordt ook uitgezonden op FOX Sports.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›