Nieuwe pas én broodje beenham voor seizoenkaarthouders FC Twente

1
Nieuwe pas én broodje beenham voor seizoenkaarthouders FC Twente

Seizoenkaarthouders van FC Twente krijgen voor komend seizoen een nieuwe seizoenkaart thuisgestuurd. De vaste supporters moeten echter nog wel even wachten op de nieuwe pas.

Onder normale omstandigheden ontvangen zij de nieuwe kaart uiterlijk een week voor de eerste competitiewedstrijd in De Grolsch Veste. Komend seizoen worden vanaf de start vanaf de competitie wedstrijden met beperkt publiek gespeeld en voor deze wedstrijden geldt voor seizoenkaarthouders een apart toegangsbeleid, waar ook voor iedere losse wedstrijd een aparte kaart benodigd is.

De seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen worden daarom pas verstuurd richting de eerste thuiswedstrijd dat er weer met volledig publiek mag worden gespeeld. Wanneer dit gaat zijn is nog niet bekend, meldt FC Twente op de officiële website.

Naast een nieuwe pas heeft FC Twente nog iets in petto voor seizoenkaarthouders, die op de eerste dag hun seizoenkaart verlengden. Voor iedereen die de eerste dag heeft verlengd en nog geen broodje Twenteham thuis heeft gehad, komt er bij de bezorging van de seizoenkaart een coupon om een gratis broodje Twenteham te kunnen halen. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Aug 2020 om 18:18
    markelo doet morgen niet mee ivm blessure
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›