Scorebord terug naar het Diekman: ''Werd een complete renovatie''

0
Scorebord terug naar het Diekman: ''Werd een complete renovatie''

Supportersvereniging Glanerbrug bestaat inmiddels een jaar. Om dat te vieren haalde de vereniging het oude scorebord terug naar Sportcampus Diekman.

Na de verhuizing naar het Arke Stadion in 1998 werd het scorebord uit Het Diekman verplaatst naar Sportclub Rekken. ''Daar zijn we een kijkje gaan nemen. Het leek ons als nieuwe supportersvereniging een mooie uitdaging, maar het bleef niet bij het terughalen van het bord. Het werd een complete renovatie'', vertelt voorzitter Joffrey Vogelzang op de website van FC Twente

Het scorebord werd opgehaald met een vrachtwagen en daarna kon er geklust worden. ''We hebben het gestript en zijn toen gaan kijken hoe we het beste zouden kunnen aanpakken. Het scorebord moet immers wel weer een tijdje mee kunnen. Gelukkig zijn er in Glanerbrug ook heel veel handige mensen. We wilden het echt met onze eigen jongens doen. Dat lukt tot nu toe aardig'', stelt Vogelzang, die tevreden is met de actie.

''We hebben inmiddels veel positieve reacties ontvangen. Het is mooi om te zien hoe FC Twente weer kleur krijgt op Het Diekman met het iconische scorebord dat herinneringen oproept bij de supporters'', besluit hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›