''We willen laten zien dat we bezig zijn met goede dingen''

1
''We willen laten zien dat we bezig zijn met goede dingen''

Supportersvereniging Glanerbrug heeft een succesvol eerste jaar gehad. Er werden meerdere acties bedacht, met het terughalen van het oude scorebord naar Sportcampus Diekman als hoogtepunt.

''We zijn een nieuwe vereniging. Dan is dit een mooi bruggetje om een meerwaarde te kunnen zijn'', zegt bestuurder Wouter Middelhof over de actie. ''In Glanerbrug kennen we echt noaberschap. Maatjes, leden. Die hebben allemaal geholpen. Iemand uit Glanerbrug stelde zelfs zijn eigen trailer beschikbaar. Iedereen doet zijn ding, we helpen elkaar waar we kunnen. Sponsoren en leden. Of die leden nou fanatiek zijn, of gewoon technisch.''

Het is een mooie bekroning op het eerste jaar, waarin veel meer acties werden opgezet. Zo werden er broodjes Twenteham bezorgd, werd een rozenactie voor verzorgingstehuizen gehouden en daarnaast werd de tribune op Sportcampus Diekman gerenoveerd. ''We willen mensen laten zien dat we bezig zijn met goede dingen'', zegt Wouter Middelhof op de website van FC Twente.

''Twente staat bovenaan, maar er is wel meer dan Twente. Het is FC Twente dat deuren voor ons opent. Dat biedt kansen waar we zuinig mee om moeten gaan. Zo creëren we mooie dingen die we dan weer willen teruggeven'', besluit de bestuurder.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Aug 2020 om 10:05
    Mooi man. Twentse trots
vrijdag 25 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›