''Voor een Twente-fan is elke opmerking over AZ overbodig''

1
''Voor een Twente-fan is elke opmerking over AZ overbodig''

FC Twente won donderdagavond verdiend van AZ, maar na de wedstrijd ging het vooral over de nederlaag van de Alkmaarders en niet over de zege van de Tukkers.

"Waarom toch zo veel aandacht voor de verliezende club?", vraagt Theo Hakkert zich af in TC Tubantia. "In de eerste plaats weten we helemaal niet of dat wel zo is. Kan ook gevoel zijn. Voor een Twente-fan is elke opmerking over AZ overbodig, elke tweede opmerking is er drie te veel. Deel nou in de euforie, zou je de commentator willen toeschreeuwen. Velen doen dat."

Trouw had na de wedstrijd een kop over de nederlaag van AZ, waarin de zege van FC Twente niet genoemd werd. "Nu alle berichten ook online staan, kunnen media precies zien welke stukken veel, welke minder vaak en welke nauwelijks tot niet worden gelezen. Die laatste categorie komt dan steeds minder aan bod. De inhoud verschuift van aanbod naar vraag. En waarschijnlijk heeft Trouw meer abonnees in Noord-Holland dan in Twente", schrijft Hakkert.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Sep 2021 om 13:38
    Maar heren laten we eerlijk zijn dat AZ is toch een wanne be topclub. Die op dit moment toch alles behalve dat is. Kijk alleen al naar het uitvak,nee in het westen telt het oosten niet. Maar het is natuurlijk ook dat wij een roze bril dragen ;-) .
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›