OFFICIEEL | Buckley-Ricketts vertrekt bij FC Twente en vindt nieuwe club

( 5 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
OFFICIEEL | Buckley-Ricketts vertrekt bij FC Twente en vindt nieuwe club

Isaac Buckley-Ricketts is officieel vertrokken bij FC Twente. De buitenspeler keert terug naar Engeland en gaat op huurbasis aan de slag bij Oxford United tot het einde van het seizoen.

Oxford United-trainer Pep Clotet is verguld met het aantrekken van de buitenspeler. ''Hij is snel, technisch sterk en ik denk dat onze fans van hem gaan houden omdat het spannend is naar hem te kijken en hij altijd naar openingen zoekt'', begint de trainer op de officiële website van de Engelse club.

''Hij is nog steeds erg jong, maar ik weet dat ze bij Manchester City hoge verwachtingen van hem hebben. Zij zien het als een belangrijke stap in zijn ontwikkeling. Het is goed om te horen dat er zoveel vertrouwen in Oxford United is. We gaan er alles aan doen om hem te helpen in zijn ontwikkeling, en dat alles terwijl hij een belangrijk onderdeel van ons team gaat worden.''

Buckley-Ricketts kwam in de zomer op huurbasis naar FC Twente, nadat Manchester City op zoek was naar een plek om hem tijdelijk te stallen. Bij FC Twente kwam hij echter nooit uit de verf, en voor de winterstop werd al bekend dat FC Twente hem net zoals Nikola Gjorgjev liever weer zag vertrekken. Voor Buckley-Ricketts is die oplossing nu dus gevonden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Jan 2018 om 15:31
  • Quote van 12 Jan 2018 om 13:35
   Mooi. Niets toegevoegd. Hopelijk volgen er nog enkelen. Helaas voor hun, maar hopelijk schept het ruimte om iets FATSOENLIJKS aan te trekken.
  Aan welke spelers zit je te denken?
 • 12 Jan 2018 om 13:35
  Mooi. Niets toegevoegd. Hopelijk volgen er nog enkelen. Helaas voor hun, maar hopelijk schept het ruimte om iets FATSOENLIJKS aan te trekken.
 • 12 Jan 2018 om 13:14
  Het eerste schaap is over de dam? Wie volgt?
 • 12 Jan 2018 om 12:47
  Fantastisch dit maakt wel iets ruimte vrij. Off topic: Twente wilde toch die boomlange verdediger van Viktoria Koln? Dominik Lanius. 1.98, 20 jaar. Hij heeft nog een half jaar contract en heeft een transferwaarde van nog geen 150.000 euro’s. Hij staat/stond ook bij AZ op de radar. Jan van Halst (jij zit hier mee te lezen) word het niet tijd om die speler binnen te hengelen voor volgend seizoen? of wil je het nog een seizoen doorkomen met Hooiveld.
 • 12 Jan 2018 om 12:43
  Bye bye....zwaai zwaai.
  Ik ga hem niet missen.....NEXT.