'Douglas biedt zich aan bij Eredivisionist; clubleiding om tafel' Waarschuwing voor seizoenkaarthouders: ''Vandaag de laatste dag'' Ajax-supporters massaal naar uitwedstrijd tegen FC Twente Van Leeuwen: ''Daar zie je twee, drie níet goede spelers'' Vuckic wint eerste interland met Slovenië in zeven jaar nipt

'Tapia wil meer speelminuten hebben en aast op Mexicaanse transfer'

( 3 reacties)
'Tapia wil meer speelminuten hebben en aast op Mexicaanse transfer'

Onder Giovanni van Bronckhorst was Renato Tapia een vaste wisselspeler. Komend seizoen staat Jaap Stam voor de spelersgroep in de Rotterdamse Kuip.

Er gaat dus een andere wind waaien in Rotterdam, maar dat betekent niet dat alles veranderd. Renato Tapia kreeg onder Van Bronckhorst weinig speeltijd en na de winterstop werd hij zelfs verhuurd. De middenvelder van Peru verwacht niet dat hij onder de nieuwe oefenmeester op meer minuten kan rekenen en daarom wil hij volgens Zuid-Amerikaanse media vertrekken uit de havenstad. 

De middenvelder kwam over van FC Twente voor ongeveer anderhalf miljoen euro, maar zijn klasse heeft hij te weinig laten zien in De Kuip. De international van Peru is op dit moment actief op de Copa América en daar kan hij zich in de kijker spelen van nieuwe clubs. Tapia lijkt zelf wel oren te hebben in een transfer naar de Mexicaanse competitie. Het niveau is daar redelijk en de salarissen zijn helemaal goed.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Jun 2019 om 12:06
    Heeft Feyenoord niet veel aan gehad voor 1,5 mlj.
  • 17 Jun 2019 om 10:07
    Who cares, next!
  • 17 Jun 2019 om 08:25
    Eigenlijk zegt hij net als Maher dat hij dolgraag terug wil naar Twente. Maar dan zouden we dat wel horen van Twentefans, toch?
zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›