Anderlecht bevestigt interesse: ''Smith is er daar één van''

1
Anderlecht bevestigt interesse: ''Smith is er daar één van''

Simon Davies is maandag begonnen aan zijn nieuwe job als hoofdtrainer van Anderlecht. De Welshman zal samen met Vincent Kompany, die ook als speler actief wordt voor de Belgische topclub, de kar moeten trekken.

Davies bevestigde maandag de belangstelling voor Matthew Smith, die op huurbasis moet overkomen van Manchester City. "We proberen versterking aan te trekken, maar dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt", tekent Sportmagazine op uit de mond van Davies.

"We hebben in veel spelers interesse. Matthew Smith is er daar één van", bevestigt Davies. Maar het is niet zo makkelijk dat we iedereen die we willen, kunnen laten tekenen. Ik ken natuurlijk veel jonge spelers van Manchester City en ze sturen heel vaak spelers uit. Dus als het voor alle partijen werkt is het mogelijk dat er een of twee van hen overkomen."

Smith werd afgelopen seizoen door Manchester City verhuurd aan FC Twente, dat graag nog een seizoen gebruik wil maken van de international van Wales. Anderlecht lijkt echter een streepje voor te hebben met het aantrekken van het duo Davies/Kompany.

Davies werkte jarenlang bij Manchester City, waar hij Smith onder zijn hoede had bij de beloftenploeg. Daarnaast is hij een landgenoot van de middenvelder. Kompany werd afgelopen seizoen als aanvoerder kampioen bij Manchester City.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jun 2019 om 14:11
    Jammer, maar dan kunnen we naar een andere speler uitkijken!