Aitor transfervrij? ''Terugkeer naar Spanje lijkt aannemelijk''

4
Aitor transfervrij? ''Terugkeer naar Spanje lijkt aannemelijk''

De kans lijkt niet groot dat Aitor Cantalapiedra nog in het shirt van FC Twente te bewonderen is. De Spaanse aanvaller revalideert in zijn vaderland van een blessure en het is de vraag of de Eredivisie nog wordt hervat.

Aitor heeft een aflopend contract in Enschede. "De kans dat Aitor Cantalapiedra zijn contract met FC Twente gaat verlengen, lijkt bijzonder klein", Sander Janssen op de website van Voetbal International. Technisch directeur Ted van Leeuwen hoopt de 24-jarige aanvaller met winst te kunnen verkopen.

"Groot geld verdienen aan een transfer zit er in dit geval waarschijnlijk niet in", meent Janssen. "In de winter was er al veel interesse voor Cantalapiedra en gezien zijn transfervrije status zal dat niet minder worden. Een terugkeer naar Spanje lijkt aannemelijk."

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan (hoogstwaarschijnlijk) niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 30 Mar 2020 om 16:45
  Te ‘bewonderen’
 • 30 Mar 2020 om 15:37
  Jammer dat er geen geld verdiend word aan hem
 • 30 Mar 2020 om 15:32
  • Quote van 30 Mar 2020 om 14:59
   Doeggggggg,dank voor je diensten !
  Aitor heeft vorig jaar een fors aandeel gehad in het behalen van het kampioenschap. Dit jaar kwam hij te kort en sinds begin november geblesseerd
 • 30 Mar 2020 om 14:59
  Doeggggggg,dank voor je diensten !
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›