'Transfervrije Tapia stelt Boca Juniors, Rangers en Celtic teleur'

1
'Transfervrije Tapia stelt Boca Juniors, Rangers en Celtic teleur'

Renato Tapia mag bij Feyenoord transfervrij vertrekken. De oud-middenvelder van FC Twente hoopt een overstap te maken naar de Spaanse competitie.

Hij werd al gelinkt aan het Argentijnse Boca Juniors en de Mexicaanse club Cruz Azul, maar zijn voorkeur gaat uit naar een langer verblijf in Europa. Bij voorkeur in een grote competitie, waardoor ook Schotse clubs als Celtic en Rangers FC dreigen af te vallen. Dat deze clubs allemaal achter de Peruviaan aanzitten, laat zien dat hij goed in de markt ligt. Daar wil de middenvelder van profiteren door een mooie stap te maken.

Van de Feyenoord-bank naar een Europese topcompetitie verhuizen lijkt ambitieus, maar niet wereldvreemd. Er is namelijk interesse uit die richting. Verschillende Spaanse clubs zouden de Peruviaan in de gaten houden, zo weet Transfer20. Real Betis en Villarreal zouden interesse hebben, al is dat op dit moment nog niet concreet.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 May 2020 om 11:07
    Ik gun hem een stap naar een Spaanse (top)club. Naar mijn idee is het een ondergewaardeerde speler. Misschien dat hij nu een gok neemt om bepaalde clubs af te wijzen maar kennelijk heeft hij wat ijzers in het vuur.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›