''Hij is een speler die in elk team op de wereld iets kan bijdragen''

5
''Hij is een speler die in elk team op de wereld iets kan bijdragen''

Voormalig Twentenaar Renato Tapia staat onder contract bij Feyenoord, maar daar komt binnenkort een einde aan. De middenvelder beschikt over een aflopende verbintenis die niet verlengd wordt.

De middenvelder was bij Feyenoord nooit onomstreden, maar dat betekent niet dat er geen interesse voor de international van Perua is. Cruz Azul, Boca Juniors, Rangers, Celtic en Real Betis Sevilla werden al in verband gebracht met Tapia. Maar misschien ligt zijn toekomst wel in de Amerikaanse Major League Soccer. LA Galaxy-trainer Guillermo Barros Schelotto vindt Tapia een interessante optie voor zijn team.

''Renato is een interessant speler. Hij is een speler die in elk team op de wereld iets kan bijdragen en waar hij ook speelt kan presteren'', zegt de oefenmeester in gesprek met UCI Noticias. ''Ik ken hem doordat ik veel interessante wedstrijden kijk in de Copa America, Europa League en Champions League. Hij is een jonge speler die veel ervaring heeft met Europees voetbal. Het is een goede speler, dat zie je gewoon al op het moment dat hij bij een club tekent."

 

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 25 May 2020 om 09:00
  • Quote van 24 May 2020 om 19:51
   Vooral die laatste zin getuigt van behoorlijk veel voetbalinzicht. Wat een dwaas.
  Tapia pakt de pen dopje eraf en OOOOOOOOOOOOOHOOHOHHHOOOOOH WAT EEN BEWEGING
 • 25 May 2020 om 08:09
  En toch ben ik het er voor een deel wel mee eens. Deze jonge past niet bij de Nederlandse manier van spelen maar voor mijn gevoel zou hij voor elke topclub in Noord- en Zuid-Amerika toch een leuke speler zijn, al is het maar om in je selectie te hebben. Of hij ook aan Barça en Real Madrid wat bijdraagt is de vraag natuurlijk...
 • 24 May 2020 om 19:51
  Vooral die laatste zin getuigt van behoorlijk veel voetbalinzicht. Wat een dwaas.
 • 24 May 2020 om 17:26
  Overal ter wereld en dan slaagt hij nog niet eens bij Feyenoord.
 • 24 May 2020 om 12:18
  Tis een luiehond
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›