'Chelsea mengt zich in strijd om Corona; FC Twente hoopt op transfer'

4
'Chelsea mengt zich in strijd om Corona; FC Twente hoopt op transfer'

Chelsea heeft haar pijlen gericht op Jesús Corona. De Engelse topclub ziet de oud-speler van FC Twente als alternatief voor Jadon Sancho, dat meldt de Daily Star.

Sancho is de eerste optie voor Chelsea-manager Frank Lampard, maar het wordt voor de Engelse een hels karwei om de aanvaller los te weken bij Borussia Dortmund. Mocht Chelsea er niet in slagen om Sancho vast te leggen, dan verleggen de Blues de interesse naar Corona.

Corona staat onder contract bij FC Porto, maar zou graag een transfer willen maken. De Mexicaan, die ook begeerd wordt door Internazionale en Sevilla, is voor Chelsea een goedkopere optie dan Sancho. Chelsea is op zoek naar vleugelaanvaller, omdat Willian en Pedro waarschijnlijk vertrekken bij de club uit Londen.

FC Twente hoopt vurig op een transfer van Corona, omdat de Tukkers financieel meeprofiteren. De Mexicaan moet naar verluidt zo'n dertig miljoen euro kosten. Corona heeft namelijk een afkoopclausule in zijn contract.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 May 2020 om 22:59
  Ikzeg. Daar gaat ie weer. Eerst tekenen dan de eventuele centen in tuk dan pas geloof ik het pas. Mooi zou het zijn voor ons fctwente.
 • 27 May 2020 om 15:52
  Chelsea....samen spelen met Ziyech. Zou een heel mooi koppel zijn.....
 • 27 May 2020 om 15:12
  Het is meestal zo, dat als we kunnen meeprofiteren dat het dan niet doorgaat !
 • 27 May 2020 om 14:20
  Achter aansluiten in de rij die al 3 jaar lang is, maar waar gek genoeg niemand in staat als puntje bij paaltje komt.
zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›