''Je kan aan hem zien dat hij een bepaalde klasse in huis heeft''

4
''Je kan aan hem zien dat hij een bepaalde klasse in huis heeft''

Alles duidt erop dat Lazaros Lamprou de volgende aanwinst van FC Twente is. De Griek wordt gehuurd van PAOK Saloniki, dat dezelfde speler twee seizoenen terug nog aan Fortuna Sittard uitleende. 

In Sittard maakte Lamprou een sterke indruk achter door in 27 duels acht keer te scoren en tien assists af te leveren. "Je kan ziet dat hij een bepaalde klasse in huis heeft", stelt Jan van Staa bij De Oosttribune. "Het is een typische buitenspeler. Het is niet alleen een doelpuntenmaker, maar hij kan ook andere spelers laten scoren. Bij Fortuna Sittard heeft hij het gewoon geweldig gedaan." 

Ook Tijmen van Wissing is enthousiast over Lamprou. "Het is een grillige speler. Hij is tweebenig, kan een assist geven en kan ook zelf scoren. Best een hele veelzijdige speler dus", aldus de FC Twente-watcher, die weet te melden dat de deal tussen FC Twente en PAOK Salonski zo goed als rond is.

"Lamprou wordt op dit moment gekeurd door FC Twente", aldus Van Wissing. "Is er bij die keuring geen krasje op de foto's te zien, dan is hij volgend jaar gewoon in de Grolsch Veste te bewonderen." 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 2 Aug 2020 om 09:45
  Had zeker niks anders in kast liggen denk ik. Zwembroek aan naar je presentatie...
 • 1 Aug 2020 om 02:01
  • Quote van 1 Aug 2020 om 00:42
   Mooie korte broek !
  Korte broek zonnebril stack is in de dash
 • 1 Aug 2020 om 00:42
  Mooie korte broek !
 • 31 Jul 2020 om 18:04
  lamprou is officieel gepresenteerd