''Streuer heeft eigenlijk al een akkoord met een andere speler''

0
''Streuer heeft eigenlijk al een akkoord met een andere speler''

FC Twente is nog altijd op zoek naar een nieuwe aanvallende middenvelder. Technisch directeur Jan Streuer is zeer gecharmeerd van Ajacieden Jurgen Ekkelenkamp en Noa Lang, maar heeft ook andere ijzers in het vuur.

"Ik sprak Streuer zaterdag nog even en eigenlijk heeft hij al een akkoord met een andere speler", verklapt presentator Eddy van der Ley bij VoetbalTijd. "Dat is ook een nummer tien. Hij weet nog niet zeker of de club daar ook mee instemt, maar anders wacht hij nog even op Ajax. Dan zou het ook zomaar Lang kunnen worden. Lang of Ekkelenkamp, voor beiden heeft hij die 10-positie in de aanbieding."

Ekkelenkamp gaf maandagavond na een duel van Jong Ajax aan dat hij zelf graag wil spelen op het hoogste niveau. "Ik denk dat Ekkelenkamp dat niet zelf bepaalt, dat bepaalt Ajax gewoon", reageert Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf. "Op het moment dat die deadline nadert en er zijn geen blessures, dan denk ik dat Ajax hem afstaat. Dat is eigenlijk hetzelfde verhaal als met Danilo."

"Maar tot dusver zit Ajax toch wel dun in de middenvelders, ook omdat Van de Beek weg is", vervolgt Driessen. "Ziyech kon ook vanaf het middenveld spelen. Daar zitten ze niet helemaal lekker, dus ik denk dat Ajax het zekere voor het onzeker neemt. Want die selectie is niet zó breed. Kwalitatief is-ie wel goed."

Mochten er geen problemen komen bij Ajax, dan kan Ekkelenkamp alsnog tijdelijk verkassen. "Ik denk dat Ajax het nog even aankijkt, maar uiteindelijk zullen Ajax en Ekkelenkamp moeten kiezen voor een club waar hij aan het spelen toekomt. Drie jaar op de bank zitten, schiet natuurlijk niet op. Natuurlijk moet hij naar de Eredivisie", besluit Driessen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›