Verbeek naar Zwolle? PEC ontslaat Stegeman: ''Het kon niet meer''

0
Verbeek naar Zwolle? PEC ontslaat Stegeman: ''Het kon niet meer''

Gertjan Verbeek werd aan PEC Zwolle gelinkt om daar volgend seizoen trainer te worden. Wellicht komt die transfer in een stroomversnelling, nu John Stegeman op straat is gezet.

Eerder werd al bekend dat de oefenmeester zijn contract niet kon verlengen in Zwolle, maar na de pijnlijke nederlaag tegen FC Emmen is meteen besloten om uit elkaar te gaan. Technisch manager Mike Willems legt dat ontslag uit bij Voetbal International: ''De resultaten zijn gewoon erg teleurstellend, maar vanavond in Emmen was het wel héél erg slecht. Het sentiment was ondertussen dusdanig negatief geworden, dat het niet meer kon eigenlijk.''

De club wil volgens het medium sowieso een nieuwe trainer aanstellen, dus het ontslag wordt niet intern opgevangen. Het kan zijn dat voormalig FC Twente-trainer Verbeek dat wordt. ''Gertjan is een man van naam en een interessante kandidaat. Maar het is niet zo dat hij het bij voorbaat wordt. Hij is één van de vijf kandidaten die we op dit moment op het oog hebben'', liet Willems eerder al weten.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 13 March 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›