Drommel nog niet van PSV: ''Hoe komen ze nou bij 25 procent?!''

4
Drommel nog niet van PSV: ''Hoe komen ze nou bij 25 procent?!''

Joël Drommel is nog altijd geen speler van PSV. FC Twente schijnt 6,5 miljoen euro te vragen voor de sluitpost en dat is een bedrag waar PSV niet aan wil voldoen. Zaakwaarnemer Rene Wagelaar is benieuwd hoe ver de club uit Eindhoven wil gaan.

"FC Twente moet gewoon de poot stijf houden. Dat bedrag is Drommel echt waard", adviseert Wagelaar bij VoetbalTijd. "Ik ken de bedragen niet. Maar voor 3,5 miljoen euro zou ik hem nooit weg doen. Nooit. Want van die 3,5 miljoen moet ook nog die 25 procent af", legt de belangenbehartiger uit. 

"Als je ziet dat hij (de oude zaakwaarnemer van Drommel, red.) 25 procent doorverkoop heeft bedongen bij de vorige technisch directeur... Dat heb ik nog nooit meegemaakt", vervolgt Wagelaar. "Ik kan het uitleggen: 10 procent is normaal. Wat ik normaal doe is de speler vijf procent en ik vijf", onthult hij.

"Dat is gewoon een open boek voor mij, dat mag heel Nederland weten. Dat is de max wat ik afspreek met een speler. Hoe komen ze nou bij 25 procent, man?! En dan zegt Twente natuurlijk: dan moet je wat laten vallen, dan kan het wel. Maar hij is meer waard dan 3,5 miljoen, dat zou ik never nooit doen." 

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Apr 2021 om 19:37
  • Quote van 7 Apr 2021 om 18:28
   Tja mr Drommel kan ook water bij de wijn doen (25%). Als je dan toch zograag in dat lampennest wilt voetballen.
  Je bedoelt 12,5%
 • 7 Apr 2021 om 18:28
  Tja mr Drommel kan ook water bij de wijn doen (25%). Als je dan toch zograag in dat lampennest wilt voetballen.
 • 7 Apr 2021 om 15:50
  Waarom? Omdat Twente geen hoge salarissen kan betalen. Prima oplossings. Nu hoeft Twente alleen te betalen als er geld binnen komt. Weinig risico dus. Motiveert ook nog beter dan een standaard loon. Nu krijg de speler extra geld als die meer waard wordt. Meer waard wordt je alleen door goed te spelen. Stel dat we straks weer meer geld hebben kunnen we weer wat meer risico nemen met hogere lonen en dan zijn deze constructies niet meer nodig.
 • 7 Apr 2021 om 14:45
  Dacht al wat is het stil rondom Drommel.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›