'FC Twente gaat Van Wolfswinkel dinsdag nog niet presenteren'

2
'FC Twente gaat Van Wolfswinkel dinsdag nog niet presenteren'

Ricky van Wolfswinkel is de beoogde nieuwe spits van FC Twente. De 32-jarige aanvaller ondergaat dinsdag de hele dag medische testen.

De handtekeningen worden dinsdag echter nog niet gezet, meldt TC Tubantia. Als de medische keuring geen problemen oplevert, dan wordt Van Wolfswinkel woensdag gepresenteerd bij FC Twente. Er ligt voor hem een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen klaar. Van Wolfswinkel heeft nog een eenjarige verbintenis bij FC Basel, maar mag transfervrij vertrekken.

Technisch directeur Jan Streuer van FC Twente bevestigt dat Van Wolfswinkel in Twente is, maar wil de transfer nog niet bekendmaken. De bestuurder wil eerst de zekerheid van de medische keuring afwachten. Volgens hem is de transfer uitgelekt via Zwitserland. "Maar dat wil niet zeggen dat we als club nu naar buiten komen", aldus Streuer.

Van Wolfswinkel leek twee jaar geleden naar Feyenoord te verkassen, maar de medische keuring gooide roet in het eten. Er werd een aneurysma in zijn hersenen geconstateerd. Van Wolfswinkel is daaraan geopereerd en is volledig hersteld. De spits begint fit bij FC Twente, omdat hij de volledige voorbereiding al heeft meegemaakt bij FC Basel, dat zondag aan de competitie begint.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 20 Jul 2021 om 13:46
  • Quote van 20 Jul 2021 om 12:50
   Thomi?
  Die zit bij Pino op schoot…..
 • 20 Jul 2021 om 12:50
  Thomi?
Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›