'Fortuna Sittard wil voormalig FC Twente-aanvaller strikken'

2
'Fortuna Sittard wil voormalig FC Twente-aanvaller strikken'

FC Oss dreigt Tijjani Noslin al na een paar weken kwijt te raken. De 22-jarige aanvaller, die in het verleden bij de jeugd van FC Twente speelde, wordt begeerd door Fortuna Sittard.

Noslin maakte deze zomer de overstap van DHSC Utrecht naar FC Oss en liet in de voorbereiding een prima indruk achter. Zo scoorde hij onder meer in de oefenduels met SC Heerenveen (2x) en Jong FC Utrecht. Fortuna Sittard wil hem nu met het oog op de toekomst al naar Limburg halen, zo bevestigt technisch manager Sjoerd Ars tegenover Dagblad de Limburger.

Noslin maakte bij FC Twente één jaar deel uit van de Onder 19. "Bij Twente heb ik niet heel veel gespeeld en ik weet hoe je je dan moet opstellen tegenover teamgenoten en de trainer", vertelt hij in gesprek met Voetbalzone. "Je moet altijd positief blijven en nog harder werken, want je zit niet voor niets op de bank."

"Hoe meer vragen je gaat stellen en hulp vraagt om te kijken wat er nodig is om wel te spelen, hoe groter de kans dat je een keer mag spelen", vervolgt de aanvaller. "En als je dan de kans krijgt om te mogen spelen, moet je het laten zien."

Noslin wist bij FC Twente echter niet door te breken. "Ik heb twee keer een stap gemaakt en vervolgens een tegenslag gekregen. Maar ik werk er wel voor, weet je. Dat is het belangrijkste. Je moet blijven werken. Mentale kracht, discipline en je positief opstellen is wel het belangrijkst in het voetbal", aldus de aanvaller. Fortuna Sittard is over ruim een week de eerste tegenstander van FC Twente in de Eredivisie.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 5 Aug 2021 om 14:36
  • Quote van 5 Aug 2021 om 14:34
   Twente heeft intrese in sadilek
  Huur met optie tot koop hoogstwaarschijnlijk aldus ten voorde.
 • 5 Aug 2021 om 14:34
  Twente heeft intrese in sadilek
Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›