#DeadlineDay | 'Elia kan ADO afwijzen na buitenlandse interesse'

De transfermarkt sluit dinsdagavond om 23.59 uur. Bij FC Twente lijkt het een rustige DeadlineDay te worden, maar mogelijk vertrekken er nog wel spelers uit Enschede. Twentefans.nl houdt hier de laatste geruchten en transfers van (oud-)spelers van FC Twente bij!

17.21 uur: Eljero Elia leek op weg naar zijn oude club ADO Den Haag, maar er is ook belangstelling van buitenlandse clubs voor de oud-speler van FC Twente. Volgens Voetbal International is er interesse uit Turkije en de Verenigde Staten. Elia kan vanwege zijn transfervrije status ook na dinsdag ergens tekenen.

16.50 uur: Thijs van Leeuwen vertrekt op huurbasis bij FC Twente. De vleugelaanvaller speelt de rest van het seizoen bij Almere City FC. "De overgang van Thijs van Leeuwen is zo goed als rond", laat Leon ten Voorde van TC Tubantia weten.

De overgang van Thijs van Leeuwen is zo goed als rond.

— Leon ten Voorde (@deBankzitter) August 31, 2021

15.50 uur: FC Twente loopt veel geld mis doordat oud-speler Jesus Corona bij FC Porto blijft en geen miljoenentransfer maakt. Lees meer

15.18 uur: FC Twente gaat dinsdag geen spelers meer aantrekken. Zelfs na het mogelijke vertrek van Queensy Menig en Thijs van Leeuwen komen er geen nieuwe spelers. FC Twente gaat zich ook defensief niet versterken. Linksback Jayden Oosterwolde speelt nu noodgedwongen als centrale verdediger, maar er komt geen andere verdediger bij. Dat bevestigt technisch directeur Jan Streuer tegenover RTV Oost.

Menig gaf onlangs aan dat hij niet naar Belgrado zou verkassen, maar een maand later liggen de kaarten toch anders. Streuer geeft nogmaals aan dat er dan geen vervanger meer komt bij #fctwente Ook defensief niet.

— Tijmen van Wissing (@vanwissing) August 31, 2021

13.29 uur: Almere City FC lijkt de nieuwe club van Thijs van Leeuwen te worden, dat meldt TC Tubantia. Bij de club uit Flevoland staat voormalig FC Twente-trainer Gertjan Verbeek aan het roer. Van Leeuwen mag op huurbasis verkassen.

Almere City lijkt de nieuwe club van Thijs van Leeuwen te worden. #fctwente

— Leon ten Voorde (@deBankzitter) August 31, 2021

12.53 uur: Thijs van Leeuwen lijkt de rest van het seizoen af te maken in de Keuken Kampioen Divisie, dat meldt RTV Oost. PEC Zwolle had zich ook gemeld voor de vleugelaanvaller, maar is niet meer de gegadigde club. Van Leeuwen mag verhuurd worden van FC Twente. Dat geldt ook voor Casper Staring, die begeerd werd door SV Rödinghausen. De Duitse club heeft de trainer echter ontslagen.

Verder is de kans groot dat Van Leeuwen dus nog vertrekt bij #fctwente. #peczwolle is niet meer de gegadigde club. De jeugdige buitenspeler zal worden verhuurd aan de KKD-divisie. Staring is een lastiger vraagstuk gezien de trainerswissel aldaar

— Tijmen van Wissing (@vanwissing) August 31, 2021

12.24 uur: Queensy Menig wordt woensdag bij Partizan Belgrado verwacht. De vleugelaanvaller kan een driejarig contract tekenen. De transfersom is eveneens bekend. Lees meer

12.01 uur: Partizan Belgrado wordt mogelijk toch de nieuwe club van Queensy Menig. Er is echter meer interesse voor hem, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer. Lees meer

11.44 uur: Queensy Menig vertrekt mogelijk op de laatste dag van de transferperiode nog bij FC Twente. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde van TC Tubantia 'is er beweging rond Menig'. De aanvaller traint nog wel mee bij FC Twente. Mocht Menig vertrekken, dan zal de club uit Enschede geen vervanger halen.

Toch nog een uitgaande transfer in de maak? Er is beweging rond Menig. Als hij gaat komt er GEEN vervanger. Staat nog wel op t veld vandaag.

— Leon ten Voorde (@deBankzitter) August 31, 2021

11.28 uur: FC Twente had deze zomer Hakon Evjen in het vizier, dat meldt de Noorse journalist Arilas Ould-Saada van VG. De rechtsbuiten, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, heeft bij AZ geen basisplaats. Toch is AZ sceptisch om de Noor, die op veel belangstelling kan rekenen, te laten gaan. Evjen viel afgelopen weekend nog in bij de Alkmaarders. FC Twente heeft momenteel geen vleugelaanvaller meer nodig.

Masse interesse i sommer. Heerenveen, Groningen, Twente, Midtjylland, FCK, Brøndby, VIF, Glimt, Molde, RBK. Men AZ er skeptisk til å slippe ham. Blir overrasket om noe skjer i dag.

— Arilas Ould-Saada (@arilasos) August 31, 2021

11.11 uur: Meerdere clubs hebben zich gemeld voor Thijs van Leeuwen. PEC Zwolle is één van de geïnteresseerden. Lees meer

08.24 uur: FC Twente gaat waarschijnlijk geen spelers meer aantrekken op de laatste dag van de transfermarkt. Clubwatcher Leon ten Voorde laat weten dat er wel iets speelt om twee uitgaande spelers. Hij doelt daarmee op Thijs van Leeuwen en Casper Staring.

Het is 29 uur voor de transferdeadline wel eens spannender geweest in Ensxhede..Speelt wel iets om 2 uitgaande spelers (namen zijn bekend) maar dat zijn geen financiele klappers. Is Corona trouwens al ergens gesignaleerd buiten Porto?

— Leon ten Voorde (@deBankzitter) August 30, 2021

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
31/03
FC Twente
14:30
Heracles Almelo
wo
3/04
SC Heerenveen
21:00
FC Twente
za
6/04
FC Twente
21:00
Fortuna Sittard
zo
14/04
Ajax
16:45
FC Twente
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 26 68 72
2 Feyenoord 26 45 62
3 FC Twente 26 24 53
4 AZ 26 30 49
5 Ajax 26 10 41
6 NEC 26 10 39
7 Go Ahead Eagles 26 3 37
Bekijk de hele stand