Lang weg voor 30 miljoen? ''Dan kunnen wij hem niet tegenhouden''

1
Lang weg voor 30 miljoen? ''Dan kunnen wij hem niet tegenhouden''

Noa Lang heeft over belangstelling niet te klagen. Na Arsenal en Leeds United heeft volgens Het Nieuwsblad ook AC Milan belangstelling in de oud-speler van FC Twente.

Volgens de Belgische krant verlangt Club Brugge minimaal dertig miljoen euro voor de aanvaller, die deze week zijn debuut maakte in het Nederlands elftal. AC Milan heeft nog geen concreet voorstel gedaan en het is de vraag of Lang zelf in de winterstop wil vertrekken. Hij kan in België namelijk zijn tweede landstitel pakken en doet met Club Brugge nog volop mee voor Europese overwintering.

Trainer Philippe Clement ziet dat Lang stappen heeft gemaakt bij Club Brugge en weet dat er dan interesse komt. "Ik ben realistisch als het over dit soort dingen gaat. Als er een onmogelijk te weigeren bod op hem komt, dan kunnen wij hem in januari niet tegenhouden", stelt Clement. "Ik heb liever dat hij het seizoen afmaakt, een titel pakt en belangrijk is, maar we zien wel wat er in januari gebeurt."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Oct 2021 om 20:22
    Bij Leeds wellicht nog een kansje. Bij de andere twee zien we niets meer van hem terug. Hoop dat hij een verstandige keuze maakt.