Noa Lang over Erik ten Hag: "Zijn niet zo netjes uit elkaar gegaan"

Club Brugge-aanvaller Noa Lang heeft teruggeblikt op zijn relatie met voormalig Ajax-trainer Erik ten Hag. Bij de Amsterdamse club schuurde het soms tussen speler en trainer, maar Lang vindt Ten Hag nog altijd een toptrainer.

"Ten Hag was wel veel met me bezig, man", zo vertelt de 23-jarige oud-aanvaller van FC Twente in gesprek met Ziggo Sport. "Eerlijk is eerlijk, ik vind hem wel een toptrainer. We zijn niet zo netjes uit elkaar gegaan, maar ik heb wel respect voor hem altijd."

Lang doelt op het feit dat hij bij Ten Hag had aangegeven dat hij klaar was met zijn geringe speeltijd. "Ik moest altijd naast hem komen zitten en dan klapte hij zijn laptop open. Hij zei dan: kijk, ik heb met Arnautović, Promes en nog veel meer andere spelers gewerkt. Die waren ook een beetje lastig, maar kijk tot waar ze het hebben geschopt. Dat ga jij ook doen. Hij was altijd zo met me bezig."

Een woordenwisseling tussen Ten Hag en Lang bij Telstar staat bij veel mensen nog op het netvlies. Ten Hag zei dat Lang 'zijn mond moest houden' na balverlies. "Dat is echt veel groter gemaakt dan het is", zegt Lang. "Als je de beelden kijkt: ik kreeg gewoon een slechte bal, die toen uit ging."

"Maar als jij een jonge speler bent die net komt kijken, mag je dat blijkbaar niet zeggen. Ik zei: hij moet die bal goed geven. Er lag daar een microfoon en de rest is geschiedenis. Ik zie het nu nog steeds in Engeland, vier jaar later", zo besluit Lang.

Lees meer:
0 reacties