Noa Lang: "Toegegeven, ik heb het Schreuder moeilijk gemaakt"

Noa Lang en Alfred Schreuder
Noa Lang en Alfred Schreuder Foto: © Orange Pictures

Noa Lang is nog niet definitief weg bij Club Brugge, maar wil het liefst vertrekken bij de Belgisch kampioen. De oud-speler van Ajax denkt dat hij in België niets meer te leren heeft en denkt dat onze zuiderburen moeten bidden om nog maar eens een Noa Lang in de Jupiler Pro League te zien rondlopen.

In Brugge werkte Lang samen met oud-FC Twente-trainer Alfred Schreuder. "Ik was heel blij toen hij naar Club kwam", vertelt Lang aan het Algemeen Dagblad. "Maar al snel had ik het gevoel dat hij mij gebruikte om een voorbeeld te stellen. Door mij aan te pakken. Terwijl ik niet meer de Noa van bij Ajax was. Ik had intussen een hele andere status. Dat heb ik hem ook gezegd.

"Je hoeft na een verkeerde bal op de training niet tegen me te schreeuwen", gaat Lang verder. "Dat heb ik niet nodig. Ik leg nu eenmaal risico in mijn spel. Daar moet je niet boos om worden. En vervolgens, als ik dan reageer, nóg iets zeggen. We hebben echt ruzie gehad, man. Veel bonje. Geen vriendelijke dingen naar elkaar geroepen."

"Seraing was de druppel", weet Lang nog goed. "Van beide kanten (Lang liep toen bij z’n wissel meteen naar binnen, red.). Een week later liet hij me van minuut 30 tot minuut 80 warmlopen. Toen was ik er helemaal klaar mee. Toen ik in maart naar het Nederlands elftal ging, had ik hem bijna een bericht gestuurd."

"Dat het beter was dat hij tot het einde van het seizoen niet meer tegen me zou praten. Toegegeven, ik heb het Schreuder moeilijk gemaakt. Maar hij mij ook. We hebben er beiden veel uit geleerd. Trouwens: voetbaltechnisch is Schreuder een hele goede trainer. Niets op aan te merken. Alleen zijn we als personen gebotst", aldus de voormalig FC Twente-speler.

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in FC Twente komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op FC Twente (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
17/12
Sparta Rotterdam
14:30
FC Twente
za
13/01
FC Twente
18:45
AZ
za
20/01
NEC
16:30
FC Twente
zo
28/01
Feyenoord
14:30
FC Twente
za
3/02
FC Twente
16:30
RKC Waalwijk
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 15 46 45
2 Feyenoord 15 30 35
3 AZ 14 22 30
4 FC Twente 14 13 30
5 Go Ahead Eagles 14 5 22
6 Ajax 14 4 21
7 Sparta Rotterdam 14 1 21
Bekijk de hele stand