OFFICIEEL | Salah-Eddine tekent meerjarig contract bij FC Twente

Anass Salah-Eddine
Anass Salah-Eddine Foto: © Orange Pictures

FC Twente heeft zich officieel weten te versterken met Anass Salah-Eddine. De 22-jarige vleugelverdediger, die eerder al eens werd verhuurd aan de Tukkers, wordt definitief overgenomen van Ajax. De verdediger tekende donderdag in De Grolsch Veste een contract tot medio 2027, met de optie voor nog een seizoen.

"Het is heel fijn om terug te zijn bij FC Twente en morgen de spelers weer te zien", zegt Salah-Eddine op de clubsite. "Ik heb vorig jaar een mooi seizoen gehad bij de club en dat hoop ik een vervolg te geven. Dat ik vandaag mijn contract teken, op dezelfde dag als Myron Boadu, is wel heel speciaal. Ik ken hem goed uit mijn tijd bij AZ en we hebben altijd contact gehouden."

Ook technisch directeur Arnold Bruggink is blij met de komst van Salah-Eddine. "We kennen Anass goed, hij heeft vorig seizoen op huurbasis een prima indruk gemaakt. Het is mooi dat we deze talentvolle speler nu definitief kunnen overnemen van Ajax. Anass is een speler waar we veel vertrouwen in hebben voor nu en in de toekomst", aldus Bruggink.

Lees meer:
0 reacties