Oosting analyseert openingsduel: "Dat hadden we voor rust niet"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

FC Twente is de voorbereidingscampagne gestart met een gelijkspel. In Deurningen werd eindigde het duel tegen het Schotse Motherwell FC in 2-2.

Trainer Joseph Oosting blikte op de website van FC Twente na afloop terug op het duel. "We zitten nog vroeg in de voorbereiding en vanavond hebben we met twee elftallen gespeeld. Het gaat nu vooral om fit worden, vast worden en ik heb vandaag weer een aantal goede dingen gezien. Dan kijk je niet zo snel naar het resultaat van de wedstrijd, maar naar de uitvoering en ons spel. De dingen die je getraind hebt wil je terugzien. In de tweede helft hadden we meer diepte in het speel en creëer je meer kansen. Dat hadden we voor rust niet."

Maandag is het vervolg van de voorbereiding. Oosting hierover: "Dan staat er weer een week te wachten met veel trainingen en aan het eind van de week hebben we een trainingskamp in De Lutte. Er gaat dan weer een stapje bij in de belasting. Zaterdag spelen we in Goor tegen Sint Truiden twee keer zestig minuten. Dat is weer een wedstrijd op niveau en dat willen we ook, het level moet omhoog. We willen onszelf testen, het is iedere wedstrijd volle bak."

Lees meer:
0 reacties