Oosting blij met reserves: "Mooi om te zien dat ze gretig waren"

FC Twente ontvangt zondagmiddag het goed presterende Go Ahead Eagles. Joseph Oosting hoopt dat zijn ploeg na het puntverlies van afgelopen weekend zich weer kan oprichten.

Vorige week verloor FC Twente nog in eigen huis van FC Utrecht. "Ik vond ons niet goed spelen. We hebben wel veel kansen gecreëerd, maar konden de achterstand niet rechttrekken", vertelt Oosting bij 1Twente Enschede. "Je moet het erover hebben en dan weer verder naar zondag." De selectie was deze week weer gebrand op een zege. "Iedereen wil het maximale eruit te halen, dan komt er wel een bepaald enthousiasme bij. Dat vind ik mooi om te zien."

De reserves van FC Twente speelde deze week nog een oefenwedstrijd tegen SC Heerenveen (1-1). Oosting probeert de hele selectie in een goed wedstrijdritme te houden. "We proberen wedstrijden te organiseren voor jongens die niet zoveel spelen", legt de oefenmeester uit. "Het was mooi om te zien dat ze gretig waren en graag wilden."

Zondag staat Oosting weer tegenover een oude bekende: René Hake. Net als vorige week met Ron Jans het geval was wil de hoofdtrainer van Twente niet te veel over de tegenstander praten. "We hebben elkaar van de week nog gesproken. Uiteindelijk is het zo dat hij trainer van Go Ahead is en ik van Twente", aldus Oosting. "Hopelijk zitten wij zondag aan de goede kant van de medaille."

Lees meer:
0 reacties