Oosting blikt vooruit: "Ik vind hen van het kaliber Fenerbahçe"

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Ajax. Trainer Joseph Oosting kijkt uit naar het treffen met de Amsterdammers.

"Een interessante en mooie wedstrijd", zegt Oosting voor de camera van 1Twente Enschede. "Ajax is een topclub in Nederland, ik vind hen van het kaliber Fenerbahçe. Zij hebben ook heel goede spelers en als die aanzetten kun je het daar heel erg lastig tegen krijgen. Ik vind dat wij een heel goed team hebben en wij kunnen het hen thuis heel lastig maken. Dat is voor ons een mooie uitdaging. Hoe goed zijn we aan de bal en wat doen we als we de bal niet hebben? Voor zowel Ajax als voor ons wordt het zondag een heel interessante wedstrijd."

FC Twente kijkt een uitstekende seizoensstart met negen punten uit drie wedstrijden. "Als je kijkt naar onze ontwikkeling in de manier van spelen zit daar een stijgende lijn in. Die lijn willen we doortrekken. We kunnen zondag laten zien hoe goed we zijn", aldus Oosting, die geen beroep kan doen op Gijs Smal, Max Bruns en Joshua Brenet.

Lees meer:
0 reacties