Oosting geeft tekst en uitleg: "Er zijn alleen maar verliezers"

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Heracles Almelo, de nummer veertien van de Eredivisie. Trainer Joseph Oosting zal geen beroep meer doen op Joshua Brenet, die niet meer in actie zal komen voor de club uit Enschede.

“Het is jammer dat het zo is gegaan. Er zijn alleen maar verliezers", vertelt de oefenmeester op de clubsite. "Wij moeten ons focussen op de wedstrijden die komen gaan, daar hebben we elkaar bij nodig. We hebben een goede selectie waarmee we onze ambities willen verwezenlijken, daar doen we alles voor. Het begint bij ons elke dag met knetterhard werken en om onze manier van voetballen te ontwikkelen", legt Oosting uit.

"Dat doen we goed, ook vandaag hebben we weer prima getraind. Zaterdag hebben we nog een afsluitende training en zondag wacht Heracles. Dat is het belangrijkste voor ons: voetbal. Het wordt zondag een taaie wedstrijd”, waarschuwt hij. "Een duel van zondag tussen twee clubs bij elkaar uit de buurt in een mooie regio brengt altijd wat extra’s. Voor de supporters en spelers zijn dat mooie wedstrijden, hopelijk wordt het een duel waarin alles zit", aldus Oosting.

Hij is blij dat de interlandperiode er weer achter de rug is. “Afgelopen week hebben we met een kleinere groep getraind, aangevuld met jongens van de Academie", blikt hij terug. "We hebben vorige week een oefenwedstrijd gespeeld tegen Bochum en daarna een paar dagen vrij gehad”, vertelt Joseph Oosting. “De internationals zijn donderdag goed teruggekeerd. Morgen hebben we nog een training, voor nu hebben we een fitte groep richting zondag.”

Lees meer:
0 reacties