Oosting geeft zes (!) FC Twente-talenten de kans in voorbereiding

Joseph Oosting klapt
Joseph Oosting klapt Foto: © Pro Shots

FC Twente begint woensdagmiddag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 16.00 uur wordt er voor het eerst getraind op het Trainingscentrum in Hengelo.

Trainer Joseph Oosting geeft in de voorbereiding zes talenten de kans om zich te laten zien. Jort Ribbers, Harrie Kuster, Lucas Vennegoor of Hesselink, Ruud Nijstad, Benjamin Nagel en Yannick Gerritsen zitten de komende weken bij de eerste selectie, meldt de Tubantia. Van die zes spelers heeft alleen Gerritsen nog geen contract bij FC Twente. De doelman speelde afgelopen seizoen in FC Twente/Heracles onder 18. 

Verder zullen er veel bekende gezichten op het trainingsveld staan, aangezien FC Twente al vroeg klaar was met het seizoen en weinig spelers daarna interlandverplichtingen hadden. Nieuweling Bas Kuipers zal eveneens al meetrainen, ondanks dat hij met Go Ahead Eagles nog de play-offs moest spelen. Alfons Sampsted en Sayf Ltaief sluiten later aan na interlandverplichtingen. Michal Sadilek kampt met een blessure. Daarnaast zijn Gijs Smal, Naci Ünüvar en Myron Boadu vertrokken.

Lees meer:
0 reacties