Oosting houdt de moed erin: "Hebben alles nog in eigen hand"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © NESimages

Joseph Oosting gaat niet bij de pakken neerzitten na de nederlaag tegen AZ (2-1). "We staan nog steeds derde en hebben alles nog in eigen hand. Dat is onze ambitie", aldus Oosting.

Oosting zag dat zijn ploeg al snel op voorsprong kwam. "Ik vond dat we goed begonnen. We maakten een enorm mooie goal, dat is iets dat je graag wilt. Na de 0-1 vond ik dat we te snel voor de lange bal kozen, terwijl we een ploeg hebben die vanuit de opbouw de vrije man kan vinden. In het verdedigen, in het lage blok, hadden wij het lastig, zonder echt grote kansen weg te geven. Zij hadden wel wat mogelijkheden, maar voor rust kregen wij de grootste kans. We hadden daar de 0-2 kunnen maken", zo blikt hij terug op de clubsite.

In de tweede helft maakte AZ rap gelijk. "Vanuit de omschakeling kregen ze een schot op doel en via de rebound werd het 1-1. Dat is heel erg zuur. We stonden voor zonder groots te voetballen." Later in de tweede helft gleed Alec van Hoorenbeeck uit. De verdediger leidde daarmee de 2-1 in. Oosting: "Het is knullig, het is heel vervelend voor hem en het elftal."

Lees meer:
0 reacties