Oosting: "Ik denk dat de contouren van dit FC Twente duidelijk zijn"

Joseph Oosting kijkt rond in De Grolsch Veste
Joseph Oosting kijkt rond in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het woensdagavond op tegen Vitesse. De Tukkers zullen zich in dat duel willen revancheren, na de nederlaag tegen RKC Waalwijk van afgelopen weekend.

Het duel met Vitesse is voor de ploeg van trainer Joseph Oosting alweer het elfde officiële duel van dit seizoen. "Aan het begin van het seizoen is het altijd een puzzel om te komen tot je ideale elftal. De puzzel is redelijk gevallen en ik denk dat de contouren van dit FC Twente duidelijk zijn", geeft de oefenmeester aan op de clubwebsite.

Oosting gaat verder: "Over het algemeen denk ik dat we goed bezig zijn en dat we goede wedstrijden spelen. Woensdag moeten we aantonen dat de wedstrijd van afgelopen zondag een incident was. Het zal beter moeten", is de trainer duidelijk.

"We hebben een goede ploeg die iedere dag hard moet werken om een goed niveau te halen. Woensdag, thuis in De Grolsch Veste voor ons eigen publiek, willen we weer het spel spelen zoals we dat graag willen spelen", aldus Oosting.

FC Twente - Vitesse begint woensdag om 20.00 uur. Het duel is live te zien op ESPN1 en staat onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan.

Lees meer:
0 reacties