Oosting in de zomer naar Feyenoord? "Het is een geweldige kans"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

Joseph Oosting wordt meer en meer in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Feyenoord. Zover is het nog lang niet, want Arne Slot is nog altijd hoofdtrainer van de Rotterdammers, hoewel een stap naar Liverpool voor hem lonkt.

Oud-voetballer en analist bij ESPN Kees Luijckx laat bij de zojuist genoemde zender weten dat hij Oosting als een uitstekende kandidaat ziet om Slot op te volgen. "Ik vind het heel logisch dat Feyenoord aan Oosting denkt. Hij heeft op een lager niveau bij RKC het heel goed gedaan, boven verwachting. Doet het nu in de subtop ook weer boven verwachting. Waar je nog kon denken dat het toeval is bij RKC of een kleine beetje geluk. Hij bewijst het ook nu bij FC Twente. Daarnaast vind ik het positief dat hij de Nederlandse competitie goed kent."

''Je kunt denken: ik haal een trainer van buitenaf, maar dat is niet zo makkelijk als je denkt'', vervolgt de oud-voetballer. ''Ik vind het heel logisch dat aan hem wordt gedacht. Als Feyenoord zich meldt, moet je die stap maken. Het is een geweldige kans en Feyenoord is een grotere club dan Twente. Bij Feyenoord zijn meer mogelijkheden nu. Het is niet dat je, zoals Slot destijds, instapt en je het van de grond moet opbouwen. Het zijn kansen die je als trainer niet laat lopen.''

Lees meer:
0 reacties