Oosting klaagt niet over drukke schema: "Dit is wat we willen"

De competitie dendert door voor FC Twente. Na de wedstrijd tegen SC Heerenveen woensdag (3-3) staat zaterdag weer een duel met Fortuna Sittard op de planning.

Vanwege het drukke schema moest Joseph Oosting het schema wat omgooien. "Het is druk, maar dat hoort er ook bij. We hebben structuur en het enige wat daarin veranderd is dat het een middagtraining wordt. We hebben de zaken gewoon goed voor elkaar", legt de oefenmeester uit bij 1Twente Enschede. "Dit is iets wat we graag willen. Volgend jaar willen we Europees spelen en dan heb je dit een half jaar lang. Dat is pittig, maar ook weer uitdagend."

Oosting houdt gemixte gevoelens over aan de wedstrijd in Heerenveen. "Wat ik meeneem en mijn jongens heb verteld is dat we onszelf zo enorm tekort doen. Ieder schot op onze goal ging erin en wij hebben veel mogelijkheden laten liggen", aldus de hoofdtrainer van de Tukkers. "Ik vond dat we recht hadden op de overwinning. Qua resultaat hebben we het niet goed gedaan, maar in de manier van voetballen wel."

Lees meer:
0 reacties