Oosting krijgt lof: "Het is echt een mooie man, schitterend"

Joseph Oosting pakte met zijn FC Twente de derde plek. Na de uitstekende resultaten onder Ron Jans wist Oosting het nóg beter te doen. Bij PEC Zwolle werd de derde plek veiliggesteld. 

"Het was een middag vol emotie. Je zag ook aan Oosting dat er ook na een heel intensief jaar er heel veel uitkwam. Hij heeft het fantastisch gedaan. Dit is een man die bij FC Twente is binnengekomen met een onmetelijke druk, want hij moest Ron Jans opvolgen en dat zijn moeilijke schoenen om te vullen", opent Tijmen van Wissing bij De Oosttribune.

 "Ik kan me voorstellen dat er wat van hem afvalt." De ontlading was af te lezen aan het gezicht van de trainer na de overwinning op PEC Zwolle. "Het is echt een mooie man, schitterend. Ik denk dat we onderschatten hoeveel druk er op zo'n trainer ligt."

Jan van Staa is het daarmee eens. "Je bent dan nieuw. Het verleden was al geweldig. Je hebt al een heel lang seizoen en dan moet je er altijd staan met z'n allen. Het spanningsveld werd de laatste weken steeds groter en je moet het nog even doen als ploeg. Er komt wat op je af op zo'n dag."

Lees meer:
0 reacties