Oosting krijgt lof van collega: "Hoezo is mijn prestatie beter?"

Peter Bosz is verheugd over het winnen van de Rinus Michels Award, de prijs die wordt uitgereikt aan de beste trainer van Nederland. Toch weet de trainer van PSV niet of hij de prijs terecht gewonnen heeft. Bosz geeft lof aan zijn twee collega's, die ook kans maakten op de award.

"Ik vind het altijd lastig met elkaar te vergelijken: hoezo is mijn prestatie beter dan die van René Hake, of die van Joseph Oosting?", zo vertelt Bosz in gesprek met PSV TV. "Dat vind ik altijd heel lastig. Wij hebben betere spelers en een groter budget. Misschien is hun prestatie nog wel beter. Dat neemt niet weg dat we een geweldig jaar hebben gehad met PSV."

"Ik denk ook dat ik die prijs heb gehad omdat we kampioen zijn geworden, 91 punten hebben behaald, overwinterd hebben in de Champions League én we leuk voetbal hebben gespeeld. Maar dat hebben die spelers gedaan. En die spelers heb ik van de clubleiding van PSV gekregen. Ik vind altijd dat het een samenspel is. Daardoor vind ik dat deze prijs niet alleen van mij, maar ook van PSV is", aldus Peter Bosz. 

Lees meer:
0 reacties