Oosting lovend: "Maar kan me voorstellen dat ze niet tevreden zijn"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Orange Pictures

FC Twente neemt het dit weekend op tegen Ajax. Voor vier spelers van de Tukkers is het een bijzondere wedstrijd. Youri Regeer, Carel Eiting en Anass Salag-Eddine hebben allemaal een verleden in Amsterdam, terwijl huurling Naci Ünüvar er nog steeds onder contract staat.

"Ik ben heel tevreden over deze jongens en over hoe ze het doen, maar ik kan me voorstellen dat zij zelf niet helemaal tevreden zijn", aldus trainer Joseph Oosting. Het kwartet is namelijk niet onomstreden in de Grolsch Veste. "Een speler wil altijd alles spelen, maar de concurrentie bij ons is moordend, waardoor het niet zo gemakkelijk is om altijd in de basis te staan."

"Als trainer ben ik erg blij met deze jongens en de kwaliteiten die ze hebben. Al die verschillende kwaliteiten in onze selectie maken ons ook zo sterk", vervolgt de coach in De Telegraaf. "Je ziet dat ze heel voetbalvaardig zijn, ze zijn echt baas over de bal. Daar herken je de Ajax-opleiding in. Daarnaast hebben ze lef en bravoure in hun spel. Dat hoort natuurlijk ook bij Ajax."

Lees meer:
0 reacties