Oosting mist mogelijk vier spelers bij FC Twente: "Wordt lastig"

FC Twente neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam, de nummer tien van de Eredivisie. Trainer Joseph Oosting kampt nog met drie vraagtekens in aanloop naar het duel van morgen, terwijl Carel Eiting sowieso nog niet inzetbaar is bij de Tukkers.

“Mees Hilgers (die tegen Vitesse met een blessure van het veld moest, red.) wordt lastig”, vertelt hij in de voorbeschouwing via de officiële kanalen. "Lars Unnerstall heeft vandaag weer mee kunnen trainen, we moeten afwachten hoe fit hij is morgen. Datzelfde geldt voor Mathias Kjølø", aldus Oosting.

De oefenmeester verwacht een lastige avond in De Grolsch Veste. “Sparta heeft een ploeg met goede wapens”, constateert. “Ze hebben vaardige buitenspelers (zoals de Japanners Saito en Mito, red.) en een kopsterke spits (Lauritsen, red.). Als het via de zijkanten niet loopt kunnen ze de lange bal spelen. Ook hebben ze diepgaande middenvelders. Het steekt goed in elkaar bij Sparta, daar moeten we verdacht op zijn", besluit Oosting met een waarschuwing voor zijn ploeg.

Lees meer:
0 reacties