Oosting moet middenvelder missen: "Verder is iedereen inzetbaar"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © NESimages

FC Twente gaat zaterdagavond op bezoek bij Excelsior Rotterdam en trainer Joseph Oosting kampt met een luxeprobleem. De oefenmeester kan weer een beroep doen op Max Bruns, die terugkeert van een schorsing. Gijs Besselink (ziek) moet het duel wel aan zich voorbij laten gaan.

“Verder is iedereen inzetbaar”, vertelt Oosting op de website van zijn werkgever. "Het is goed dat we iedereen erbij hebben, zodat we keuzes kunnen maken en dat is wat we graag willen. Een aantal weken geleden hadden we minder opties", vervolgt hij over de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Oosting verwacht een lastige wedstrijd morgen. “Thuis hadden we het heel erg lastig tegen een ploeg met een goede spelopvatting”, beseft hij. "Ze hebben verdedigend een goed blok staan en in de omschakeling is Excelsior sterk. We zijn gewaarschuwd. We gaan daar naartoe om een volgende stap te zetten in onze manier van voetballen en bovendien willen we natuurlijk zo veel mogelijk wedstrijden winnen. Aanvallend willen we meer brengen dan in de laatste uitduels.”

Lees meer:
0 reacties