Oosting: "Moeten nu het cadeautje van vorig seizoen gaan uitpakken"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Pro Shots

Nu het EK wordt gespeeld zijn alle ogen daarop gericht, maar ook de meeste Nederlandse ploegen zijn alweer begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo ook FC Twente, hen wacht begin augustus de voorronde van de Champions League. 

"We zijn vroeg begonnen en dat hebben we ook bewust gedaan om een lange aanloop te nemen", begint Joseph Oosting in gesprek met ESPN. "We hebben ook gekeken naar de rust. De spelers hebben vier weken rust gehad, en nu proberen we de draad weer op te pakken."

"We hebben vorig seizoen een cadeautje gepakt met zijn allen, en het is de bedoeling dat we die nu met z'n allen gaan uitpakken", gaat hij verder, doelend op de Champions League voorronde. "Wat is er nou mooier om daarvoor te strijden?"

"Het is lastig te zeggen of we ready zijn. Maar goed, deze groep heeft het ook gered. We zijn ingespeeld, natuurlijk is Gijs Smal weg. Ltaief en Kuipers zijn terug, dus we hebben kunnen reageren. Maar we gaan het meemaken wat er de komende zeven weken gaat gebeuren", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties