Oosting niet bezig met AZ: "Ik ben niet zo van het rekenen"

FC Twente speelt zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegen FC Volendam moeten de Tukkers weer een grote stap zetten richting de derde plek. 

Met nog twee wedstrijden te gaan is het gat met AZ twee punten. Het doelsaldo van de Alkmaarders is één doelpuntje beter, maar daar houdt Oosting zich helemaal niet mee bezig. "Zo denk ik helemaal niet. We hebben alles in eigen hand, spelen thuis", vertelt hij aan 1Twente Enschede. "FC Volendam is een taaie tegenstander, maar we hebben weer goed getraind en gaan die wedstrijd proberen te winnen. Dan zien we daarna wel weer wat de eindstanden zijn. Ik heb dat al vaker gezegd, ik ben niet zo van het rekenen."

Dominique Scholten riep de supporters net als Vak-P op om massaal in het rood te komen, maar de oefenmeester zelf lijkt geen rood shirt uit zijn kast te halen. "Ik heb die nieuwsbrief nog niet gelezen", geeft Oosting lachend toe. "Ik ben bezig met voetbal, training geven en ons zo goed mogelijk voorbereiden. Daar gaat het uiteindelijk om, de uitvoering. We willen het publiek dat geven in de laatste thuiswedstrijd."

Lees meer:
0 reacties