Oosting onder de indruk: "Wie had dat voor het seizoen gedacht?"

FC Twente gaat zondag op bezoek bij PEC Zwolle, de nummer twaalf van de Eredivisie. Trainer Joseph Oosting heeft een goed gevoel overgehouden aan de laatste thuiswedstrijd en hij wil die lijn graag doortrekken. 

“Ondanks dat we twee keer achter kwamen tegen Volendam was het een goede wedstrijd van onze kant. Een wedstrijd die we dicteerden", blikt hij terug op de website van zijn werkgever. "Ik zag een ploeg die, net als het hele jaar, met ambitie, flair en lef speelde. We staan nu op de derde plek. Wie had dat voor het seizoen verwacht? We hebben onze doelstelling gehaald en nu willen we ook onze ambitie halen, dat is plek drie", aldus Oosting. 

“We hebben een geweldig seizoen. Afgelopen weekend hebben we het thuis prachtig afgesloten en we moeten zondag opnieuw de juiste intentie laten zien", vervolgt hij vastberaden. "We moeten zorgen dat we gefocust blijven op datgene wat we het hele jaar al goed doen, zowel aanvallend en verdedigend. We willen ten koste van alles winnen", besluit Oosting, die (waarschijnlijk) weer een beroep kan doen op Michel Vlap. “Morgen hebben we nog een training, maar op dit moment is iedereen aan boord."

Lees meer:
0 reacties