Oosting tevreden: "Ik heb vanaf minuut één genoten van ons spel"

Joseph Oosting is tevreden
Joseph Oosting is tevreden Foto: © Pro Shots

Joseph Oosting is blij voor zijn ploeg en voor de fans van FC Twente. In een sfeervolle Grolsch Veste werd Go Ahead Eagles met 3-0 van de mat getikt.

"Als je hier speelt, dan ben je getuige van een heel mooie ambiance en een geweldige supportersschare. Daarom zijn we thuis ook zo moeilijk te verslaan. Ze waarderen de spelers en dat is het belangrijkste. Als er een bepaalde speler gewisseld wordt en er komt een andere speler voor in dan krijg je een bepaalde boost en dat is wel heel erg mooi", weet Oosting bij ESPN.

Tegen Go Ahead Eagles beleefde zijn ploeg een ontspannen middag. "Je bent vanaf het begin dominant, zowel in het verdedigen als in het aanvallen. Je creëert kansen en daar gaat er dan een van in. Uiteindelijk ook een tweede en dan zie je dat je controle hebt over de wedstrijd. De lezing is dan dat je uiteindelijk niet in de problemen bent geweest. Je bent amper in de problemen geweest en ik heb vanaf minuut één genoten van ons spel."

Tegen FC Utrecht werd er een wanprestatie geleverd. "Ik was heel benieuwd naar hoe we ons zouden presenteren vandaag. Soms heb je een wedstrijd waarin je niet goed speelt. Dat was tegen FC Utrecht. Je wil het niet, maar het gebeurt wel. De reactie was: hoe slecht we vorige week waren, zo goed waren we nu. Een betere reactie kun je niet hebben op een slechte wedstrijd."

Lees meer:
0 reacties