Oosting waarschuwt: "Moeten zorgen dat hij die ballen niet krijgt"

Joseph Oosting staat met zijn FC Twente aan de voormiddag van een cruciale wedstrijd. AZ Alkmaar is op zondagmiddag de tegenstander van de Tukkers.

"AZ is al een lange tijd een stabiele en mooie club. Ze hebben een goede jeugdopleiding en ook goede spelers. Pavlidis is iemand met een wapen en scoort makkelijk. Daar moeten we scherp op zijn. We moeten zorgen dat hij die ballen niet krijgt", opent Oosting in gesprek met 1Twente Enschede. "We moeten ervoor zorgen dat hij hard gaat werken om een bal te krijgen en dat hij moe wordt."

De trainer ziet echter meer uitblinkers. "Maar ook Clasie vind ik een goede speler, en ook Bazoer is een goede speler. Het is een goede club die al jaren toonaangevend is in Nederland. Het is een concurrent van ons, zij willen ook graag de derde plaats halen."

"Dat is hun doelstelling misschien ook wel en wij moeten scherp zijn. Het gaat een mooi potje worden tussen twee gelijkwaardige teams. Tegen AZ spelen, ook thuis, is altijd een mooie wedstrijd. We gaan ervoor strijden", besluit Oosting.

Lees meer:
0 reacties