Opmerkelijk nieuws over Sander Boschker: "Dat is nogal een job"

Sander Boschker moet de nieuwe materiaalman van FC Twente worden, zo meent René Wagelaar in 1Twente Voetbaltijd. Hij zou Jacob Malki daarmee opvolgen.

Boschker is op dit moment keeperstrainer en assistent-trainer bij de Tukkers. "Boschker heeft gehoord dat hij materiaalman zou worden", vertelt Wagelaar. "Jacob (Malki, red.) is volgens mij op pensioengerechtigde leeftijd en dan zou Boschker zijn taken over gaan nemen."

"Ik denk niet dat ze dat moeten onderschatten, want dat is nogal een job. Jakob is echt 60-70 uur in touw. Het enige waar ik bang voor ben als Boschker het alleen gaat doen, is dat Twente in het geel gaat spelen en hij de sokken van Onder 13 in de koffer heeft", grapt Wagelaar. "Het is wel een job waar je je kop er bij moet hebben de hele dag."

"Jacob doet het al 30 jaar. Als Boschker dat alleen moet gaan doen, of met een hulpje, dat is nogal een taak. Ik ben benieuwd hoe zich dat gaat ontwikkelen. Dat moet je echt niet onderschatten." Het nieuws van Wagelaar is wel opmerkelijk te noemen, daar iets meer dan een jaar geleden Malki nog liet weten nog lang niet te willen stoppen en dat het zijn droom is om nog een keer met FC Twente Champions League te spelen.

Lees meer:
0 reacties