Oud-FC Twente-speler installeert koelkasten: "Zulk dankbaar werk"

Ninos Gouriye
Ninos Gouriye Foto: © Orange Pictures

Voormalig FC Twente-speler Ninos Gouriye heeft een flinke carrièreswitch gemaakt. De 32-jarige oud-aanvaller bezorgt en installeert tegenwoordig witgoed.

"Ik geniet hier enorm van, ga elke dag weer vrolijk aan de slag. Dit is zulk dankbaar werk", vertelt hij aan Tubantia. In 2019 liet Gouriye, die in de jeugd voor FC Twente speelde, zijn contract ontbinden bij het Deense Vendsyssel FF. "In die zomer heb ik foute keuzes gemaakt. Ik besloot niet in te gaan op meerdere aanbiedingen en wilde wachten, maar toen bleef het stil. Maandenlang wachtte ik op een club."

Gouriye heeft er achteraf geen spijt van. "Er zijn momenten dat ik mezelf dat verwijt, maar aan de andere kant heb ik mijn dochter zien opgroeien", vertelt hij. "Ik was anderhalf jaar lang niet aan het werk, dus heb ik haar elke dag gezien en alle mooie momenten meegemaakt. Dat is mij ook heel veel waard.”

Nu speelt hij op amateurbasis bij het Rotterdamse XerxesDZB. "Voor mij is de deur naar het profvoetbal wel gesloten, dus was dit een mooie kans. Ik woon in Rotterdam, op een paar minuutjes rijden van de club. Ik wilde vooral weer lekker voetballen en plezier hebben. Dat lukt goed.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand