Verdonk als oud-speler van Twente: "Ik weet wat we kunnen verwachten"

Calvin Verdonk, speler van N.E.C., is bekend met de tegenstander van zaterdag, aangezien hij in het seizoen 2019-2020 voor FC Twente speelde. Verdonk vindt dat zijn team zaterdag met lef moet spelen in de Grolsch Veste.

Verdonk begint zijn verhaal in een interview met N.E.C. TV met een positieve noot: "Ik voel me goed en fit voor morgen." Met een verleden bij Twente benadrukt hij het belang van vastberadenheid tegen de sterke tegenstanders: "Ik denk dat we tegen zulke goede tegenstanders met lef moeten spelen. Ik heb daar gespeeld, dus ik weet wat we kunnen verwachten."

Verdonk analyseerde tevens de tactische mogelijkheden voor N.E.C.. "Ik denk dat de kansen voor ons vooral liggen in de omschakeling. Wij spelen heel aanvallend, dus ik denk dat wij in de omschakeling, met onze snelle jongens voorin, gevaarlijk kunnen worden."

Gevraagd naar de steun van het publiek, bevestigd Verdonk dat de support van de fans, zelfs tijdens uitwedstrijden, voelbaar is: "Ja, tuurlijk. Vaak als we uit spelen, dan horen we onze supporters wel luid. Ik verwacht morgen niet anders."

Lees meer:
0 reacties